13 September, 2011

facebook dan aku

  Hai kawan-kawan!!! I'm back. Rasa macam dah lama bebeno tak update blog. Sampai dah berhabuk dah blog ni. Biasalah busy beraya. Takkan tengah-tengah kacau dodol nak taip blog kan??!!! Kang ada jatuh laptop lalu tejelus dalam dodol. Dah dodol resepi ibunda tercinta jadi 'dodol motherboard recipe' pulak yeee....!!!!
  Hari yang sangat busy sejak kebelakangan ni, asyik cari idea yang sesuai nak update tajuk apa. Tapi, ilham dah datang dah. Mari bercerita pasal Facebook & Aku!
  Haaaa......!!!! Apa tu Facebook?
  Facebook tu laman sosial laaa...
  Haaaa.....laman sosial pun tak tahu...????
  Laman sosial tuuu....tempat kita bersosial dalam lamanlah...haaa...jangan salah anggap ya, jangan ada nak double meaning sangat.
  Kalau tak tahu apa tu Facebook, pergi google taip je FACEBOOK.
  Haaaaa..!!!!!!!! Google tu apa?????
  Daaannggggggg......!!!!!!!!!